Hüseyin Akif Terzioğlu'nu Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Hüseyin Akif Terzioğlu'nu Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Çanakkale’ye eğitim ve kültür anlamında önemli katkıları bulunan merhum Hüseyin Akif Terzioğlu’nu anma etkinliği ÇOMÜ’nün ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Belediyeler - 2024-10-02 23:05:04 Bu içerik 122 kez okundu.

 

 

   

 

2 Ekim 2024 Çarşamba günü ÇOMÜ Terzioğlu Yerleşkesi Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen anma etkinliğine Vali Doç. Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Gelibolu Savaşları Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu, merhum Hüseyin Akif Terzioğlu’nun torunu Oya Terzioğlu, Protokol üyeleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katılım gösterdi.

       

Etkinlik kapsamında düzenlenen panelin moderatörlüğünü ÇOMÜ Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aşkın Koyuncu yaparken; Oya Terzioğlu, Tarih Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Mithat Atabay ve Araştırmacı – Yazar Şehabettin Kalfa panelde konuşmacı olarak yer aldı. Çanakkale’ye yaptığı katkılardan dolayı her yıl minnetle anılmaya devam edilen Hüseyin Akif Terzioğlu’nun hayatının da detaylı bilgilerle anlatıldığı anma etkinliği konuşmacılara verilen plaket ve hediyelerin ardından toplu fotoğraf çekilmesi ile son buldu.

         

         

         

 

       

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER