ÇANAKKALE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDEN EBRU YAŞAR GEÇTİ

ÇANAKKALE KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDEN EBRU YAŞAR GEÇTİ

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen Çanakkale Kültür Yolu Festivali’nin beşinci gününde Çanakkaleliler sevilen sanatçı Ebru Yaşar ile gönüllerince eğlendi.

Gündem - 2024-09-05 15:02:39 Bu içerik 230 kez okundu.

 

 

 

 

       

Çanakkale Kültür Yolu Festivali kapsamında Anadolu Hamidiye Tabyası Açık Hava Sahnesi’nde konser veren Ebru Yaşar’ın şarkılarına on binlerce hayranı eşlik etti.

               

Ebru Yaşar; Ben Ne Yangınlar Gördüm, Kafamın İçi, Cumartesi, Havadan Sudan, Kehribar gibi şarkılarının yer aldığı repertuvarında, Delalım, Urfalı Zeyno, Caney Caney gibi sevilen türkülere de yer verdi. 

 

İki kadın hayranını sahneye çıkartarak onlara roman havası oynatan sanatçı, daha sonra sahneye aldığı küçük bir kız çocuğunu da kırmayarak onunla da dans etti.

             

Yaşar, sahneden yaptığı konuşmada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın yapmış olduğu bu güzel etkinlikte sizlerle olmaktan o kadar mutlu ve gururluyum ki, iyi ki varsınız. Sağ olun. Çanakkale çok gururlu memleket. Onca şehitlerimiz, vatan uğruna dökülmüş kanlar… Havasıyla suyuyla toprağıyla, verilen şehitleriyle… Ne şanlısınız burada olmaktan, ben de çok şanslıyım bu akşam sizlerle olmaktan“ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        

 

                 

 

          

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER