Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Demir’den basın bildirisi

Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Demir’den basın bildirisi

Gündem - 2024-09-05 14:20:56 Bu içerik 544 kez okundu.

 

 

 

  Zafer Partisi Trakya Bölge Başkanı Hasan Demir, basın bildirisi yayınladı. Demir, bildirisinde şunları söyledi:

“Kepez Belediyesi maalesef yine bildiğiniz gibi. Hizmetleriyle, faaliyetleriyle anılması gereken Çanakkale’nin göz bebeği Kepez’de belediye konusunda değişen bir şey yok. Halkın tercihine saygı duymakla beraber, halkın haberi olmadan birçok noktada hatalar yapılmaya devam ediliyor. Son yıllarda özellikle binlerce insanımızın kanının akıtılmasında baş rol oynayan eli kanlı terör örgütünün siyasi ayağına sağlanan imkanlar, milli değerlerin hiçe sayılması gibi konularda geri kalmayan Kepez belediyesi, İsmail Enver Paşa’nın isminin bir sokak, cadde veya parka verilmesi önergesini oy çokluğuyla reddederek, bu tavrını sürdürmeye devam etmektedir. Önergeyi hangi siyasi partinin ne amaçlayarak verdiği konusunu da ayrıca değerlendirmek gerekmektedir. Bundan muradım da şudur ki: Aynı siyasi partinin Çanakkale’deki mevcut belediyelerinin kaç tanesinde Enver Paşa ismi cadde, sokak veya parka verilmiştir bilmek de gerekir. Öncelikle hatırlanması gereken şudur ki: Tarihini bilmeyenlerin coğrafyasını başkaları çizer. Burada Enver Paşa’yı birkaç satıra sığdırmamız imkansız olduğu için çok önemli olduğuna inandığım bir örnek veriyorum: İstiklal Harbi’nin komuta heyetinin 1.Cihan Harbi’nde önemli konumlara getirilmesi ve bu komutanların İstiklal Harbi’ni başlatarak başarıyla neticelendirmesi. Bu stratejisi, Türk Milleti’nin bağımsızlığını tekrar kazanması noktasında en önemli unsurdur. Bir belediye meclis üyesinin Enver Paşa için ‘ Şaibeli birisi, Sarıkamış’ta 96.000 şehit vermemizin sebebi, Ermeni meselesini kaşımıştır.’ gibi söylemleri de bize göstermiştir ki: tarih bilmezlerin yönettiği belediyeden, harici bir kararın çıkması da mümkün değildir.

Buradan yüksek sesle tekrar ediyorum: Türk Milletinin milli ve manevi değerleriyle kim uğraşıyorsa karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını havaalanlarından, statlardan, kamu kurumlarından çıkarma derdindeyse karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, cennet vatanımızı sığınmacı ve kaçaklar için tatil köyüne çevirmek istiyorsa, kendi çıkarları için doğa katliamlarına çanak tutuyorsa, cemaat ve tarikatlara memleketi peşkeş çekiyorsa karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, vatan haini şeyh saİTin ismini bulvara koyma derdindeyse karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, Milli Mücadele karşısında yunan askerlerine hizmeti şiar edinen iskilipli atıfı rahmetle yâdediyorsa karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, üç beş oy uğruna bölücülerle kol kola geziyorsa karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır. Kim, canını seve seve Türk Milleti için feda eden Enver Paşa’yı karalamaya çalışıyorsa karşısında ZAFER PARTİSİ’ni bulacaktır.

 Ez cümle: Bizler, atalarımızın emaneti bu Cennet vatanı nesillerimize daha müreffeh, daha yaşanır şekilde devretmek için kanımızın son damlasına kadar çalışmayı devam edeceğiz.” Dedi.

 NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

                                                                                                               Hasan DEMİR

                                                                                            ZAFER PARTİSİ TRAKYA BÖLGE BAŞKANI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER