ÇOMÜ ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası Güçlerini Birleştiriyor

ÇOMÜ ile Biga Ticaret ve Sanayi Odası Güçlerini Birleştiriyor

Üniversite - 2024-08-12 16:02:50 Bu içerik 531 kez okundu.

 

 

            

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencilerinin geleceğe en iyi şekilde hazırlanması için her adımı atmaya devam ediyor. Biga Ticaret ve Sanayi Odası ile imzalanan protokol, ÇOMÜ’lü öğrencilerin öğrenim gördükleri alanlarda teknolojik beceri ve deneyim kazanmaları için büyük bir fırsat sunuyor.

 

Bu önemli iş birliği, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Biga Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan arasında, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı’nın katılımıyla gerçekleşti.

 

Rektör Erenoğlu imzalanan protokol ile öğrencilerin kariyer hedeflerine daha güçlü adımlarla yürüyeceklerini vurgulayarak şunları söyledi:

 

“Bu protokol, öğrencilerimizin işletmelerde edineceği tecrübe ve kazanacağı yetkinliklerle, kariyer hedeflerine daha güçlü adımlarla yürümesini sağlayacak. ÇOMÜ olarak, bu iş birliğinin sizlerin gelecekteki başarılarına önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. Sizlerden aldığımız güçle, üniversitemizin eğitim-öğretim kalitesini daha da ileriye taşıma azmindeyiz. Bu protokolün, Biga’mıza, üniversitemize ve öğrencilerimize en iyi şekilde yarar sağlayacağına olan inancımız tamdır.

 

Başarıya giden yolda sizinle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz. Gelecek sizin ellerinizde, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmenizi diliyoruz!”

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER