Vali Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini Ziyaret Etti

Vali Aktaş, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini Ziyaret Etti

Gündem - 2024-07-03 13:26:37 Bu içerik 129 kez okundu.

 

Vali İlhami AKTAŞ, Tarım ve Orman Bakanlığının kırsal kalkınma yatırımlarının desteklenmesi yatırımları kapsamında hibe desteğinden yararlanılarak faaliyete açılan Lapseki ilçesi Yeniceköy Köyünde sebze, meyve, konserve ve donmuş ürün hizmeti veren Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Depo İşletmeciliğini ziyaret etti.

 

 Lapseki Kaymakamı Emre ÖZTÜRK ve İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKASLAN’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati KAMAŞIK ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposunu gezerek incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’a İşletme Sahibi Necati KAMAŞIK tarafından meyvecilik ve soğuk hava deposu hakkında bilgi verildi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İşletme Sahibi Necati KAMAŞIK, Vali İlhami AKTAŞ’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

Ziyaretin ardından Kamaşık Meyvecilik ve Soğuk Hava Deposu İşletme Sahibi Necati KAMAŞIK’a teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, çalışmalarında başarı ve bol kazanç dileklerinde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER