İçişleri Bakan Yardımcısı Turan 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan 112 Acil Çağrı Merkezi ve AFAD İl Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Gündem - 2024-07-02 02:37:39 Bu içerik 167 kez okundu.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ, İlk olarak112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

 

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğünü gezerek incelemelerde bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ,  yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alarak, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ziyaretinin ardından İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ,  Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri DEMİREL tarafından karşılandı.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri DEMİREL’den yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent TURAN, Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Hayri DEMİREL’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.

 

İçişleri Bakan Yardımcısı  Bülent TURAN ile Vali İlhami AKTAŞ’ın  112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü ve Çanakkale İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ziyaretlerine AK PARTİ İl Başkanı Naim MAKAS ’da eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER