Advert
Advert
Advert

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü, Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'nde düzenlenen bir dizi etkinlik ile kutlandı.

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı
4 Ekim Hayvanları Koruma Günü Etkinlikler İle Kutlandı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 89 kez okundu.

 

 

 

Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kutlama programı kapsamında Çanakkale’de eğitim veren okullar  Çanakkale Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakımevi'ni ziyaret etti. 

         

       

      

Etkinlik kapsamında ilk olarak bakımevi binasında can dostlar ile bir araya gelen öğrencilere, bakımevi veterinerleri buradaki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılan bilgilendirmenin ardından öğrenciler Cevatpaşa ve Barbaros Atam Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerinin hazırladığı ‘’Dünya Hayvanları Koruma Günü’’ temalı resim sergisini gezdi. Ziyaretin sonunda ise sokak hayvanları için Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilere mama dağıtımı yapıldı.

        

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kapsamında Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları etkinliklere katılarak can dostlarla ve ziyarete gelen öğrencilerle buluştu ve sokak hayvanlarının sahiplendirilmesi için kurulan “Yuvam Olur musun” standını gezdi. Etkinlikler toplu hatıra fotoğraf çekimiyle son buldu.

    

    

    

     

     

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #dörtekim #hayvanlarıkorumagünü #etkinlik #sokakhayvanlarırehabilitasyonvebakımevi #belediyemeclisüyeleri #belediyebaşkanyardımcıları #candostlar #öğrenciler #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
MEYOK Toplantısı Gerçekleştirildi
MEYOK Toplantısı Gerçekleştirildi
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor