Advert
Advert
Advert

Çanakkale Belediyesi Çarşı Bölgesi'nde Temizlik Çalışmaları Başlattı

Çanakkale Belediyesi Çarşı Bölgesi'nde Temizlik Çalışmaları Başlattı
Çanakkale Belediyesi Çarşı Bölgesi'nde Temizlik Çalışmaları Başlattı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 519 kez okundu.

 

 

             

 

 

Çanakkale Belediyesi tarafından 1 Ağustos tarihi itibariyle Çarşı Bölgesinde başlatılan saatli atık toplama sistemine uymayarak çöplerini düzensiz çıkartan bazı işletmelerin hem çevreye hem de granit yüzeylere zarar vermesi nedeniyle ekiplerimiz tarafından bu alanda temizlik çalışmaları gerçekleştirildi.

 

                 

 

Tarihi dokusu ile hem turistik yönü bulunan hem de kentin sık kullanılan alışveriş ve sosyal alanlarından biri olan Çarşı Bölgesinde atıkların saatli olarak toplandığı yeni sistem kapsamında, esnaf ve bölge yaşayanları tarafından toplama saatine göre araç geçmeden önce hazır hale getirilen evsel ve ambalaj atıklarının, konteyner ya da mukavemeti yüksek çöp poşeti ile araca teslim edilmesi gerekiyor.

 

Atık ve çöplerin düzensiz çıkarılması sonucu çevreye ve çarşı bölgesindeki granit yüzeylere verilen zarar doğrultusunda ise Çanakkale Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yapılan tespitler doğrultusunda Zabıta Müdürlüğümüzce de saatli atık toplama programına uymayan işletmelere gerekli işlemler uygulandı.

 

Çanakkale Belediyesi olarak kentin her noktasında yürüttüğümüz temizlik çalışmaları ve atık yönetimine hemşehrilerimizin de duyarlılık göstermeleri çevre sağlığı adına önem taşımaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çarşı #temizlik #çalışma #atık #çöp #atıktoplama #zabıtamüdürlüğü #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor