Advert
Advert
Advert

Araştırma Dekanlığı Tarafından Proje Tipleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Araştırma Üniversitesi olma vizyonuyla yolunda emin adımlarla devam eden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde, Araştırma Dekanlığı tarafından hazırlanan 7 haftalık proje yazma programının ilk ayağı olan proje tipleri bilgilendirme toplantıları başladı.

Araştırma Dekanlığı Tarafından Proje Tipleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Araştırma Dekanlığı Tarafından Proje Tipleri Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 472 kez okundu.

 

 

             

 

Programın ilk gününde, proje tiplerine ilişkin Genel Bilgilendirme Toplantısı ile TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgilendirme Toplantısı hem yüz yüze hem de çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.

 

             

 

Genel bilgilendirme toplantısına Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu ve Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Dinçay Köksal katıldı. Toplantıda, özellikle proje yapmak isteyen fakat proje tipine karar verme noktasında desteğe ihtiyacı olan akademisyenlere Araştırma Dekanı Doç. Dr. Sercan Karav tarafından bir sunum gerçekleştirildi.

 

TÜBİTAK 3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Destek Programı Bilgilendirme Toplantısında ise Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esra Atabay tarafından gerçekleştirilen sunumda sürece ilişkin önemli bilgiler verildi.

 

İlk gün gerçekleştirilen yüz yüze ve çevrim içi toplantılara 200'ün üzerinde akademisyen katıldı. Araştırma Dekanlığı tarafından hazırlanan 7 haftalık proje yazma programının ilk ayağı olan proje tipleri bilgilendirme toplantıları 7 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek yüz yüze oturumlar ve 8 Ağustos Perşembe günü gerçekleştirilecek çevirim içi oturumlarla devam edecek.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomü #çomürektörü #cüneyterenoğlu #toplantı #tübitak #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor