Advert
Advert
Advert

Tıp Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi Verildi

Çanakkale Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğünce gerçekleştirilen çevre temalı eğitimler kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tıp Fakültesi öğrencilerine “Atık Eğitimi” verildi.

Tıp Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi Verildi
Tıp Öğrencilerine Sıfır Atık Eğitimi Verildi Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 348 kez okundu.

 

 

                       

 

 

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdür Vekili Çevre Yüksek Mühendisi Sultan Özbakır tarafından gerçekleştirilen eğitim kapsamında öğrencilere, Çanakkale Bölgesel Katı Atık Yönetim Projesi ve uygulamalarının yanı sıra, Sıfır Atık Projesi, Atık Elektrik ve Elektronik Eşyaların (AEEE) ayrı toplanması projesi, Ambalaj Atıklarının ve Tıbbi Atıkların Yönetimi Projesi ve bu kapsamda kent merkezinde ve havzadaki uygulamalar hakkında bilgiler verildi.

 

Özbakır, eğitim kapsamında ayrıca belediye tarafından yürütülen atık pil, atık ilaç, bitkisel atık yağların ayrı toplanması, giyim/tekstil atıkları çalışmalarına yönelik de bilgiler verdi. Atıkların ayrı toplanmasının önemine sunumunda yer veren Özbakır, Mavi Bayrak gibi kent merkezinde gerçekleştirilen çalışmalar ve iklim değişikliği konularda da öğrencileri bilgilendirdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalebelediyesi #çomütıpfakültesi #öğrenciler #atıkeğitimi #aeee #proje #çanakkalebölgeselkatıatıkyönetim #sıfıratık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Yağmur Suyu Izgaraları Temizlendi
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor