Advert
Advert
Advert

Daha güçlü bir hastane için kampanyaya destek olabilirsiniz

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, yeni bir Pet-BT ve MR cihazı alımı için kampanya başlatıldığını belirterek, daha güçlü bir hastane için herkesin kampanyaya destek olmasını istedi.

Daha güçlü bir hastane için kampanyaya destek olabilirsiniz
Daha güçlü bir hastane için kampanyaya destek olabilirsiniz Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 357 kez okundu.

 

"  Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, hastane olarak uzman kadrosu ve tecrübeli sağlık ordusuyla bölge halkının hizmetinde olduklarını ifade etti. Daha kaliteli hizmet sunabilmek için her zaman yenilikleri takip ettiklerini belirten Doktor Kiraz, yeni bir Pet-BT ve MR cihazı alımı için kampanya başlattıklarını duyurdu ve kampanyaya destek istedi.

"HAYAT KURTARICI BİR ROLÜ VAR"

 Başhekim Doç. Dr. Hasan Ali Kiraz, "Şehitler diyarının en modern üniversite hastanesi olma yolunda hızla gelişim kaydeden Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Hastanesi olarak bünyemize kazandırmak istediğimiz çok önemli 2 cihazın temini için düzenlendiğimiz kampanyamıza göstereceğiniz ilgi ve desteğe ciddi manada ihtiyaç duyuyoruz. Bu cihazlardan birincisi Pet-BT cihazıdır. Bu cihazın kanser hastalarının tanı, evreleme, tedaviye yanıtı değerlendirme ve takip süreçlerinde çok kıymetli bir yeri oluyor. Şehrimizin demografik yapısı gereği ileri yaşta daha sık görülen kanser hastalıklarında hayat kurtarıcı bir rolü bulunuyor" dedi.

 "DAHA ERKEN TETKİK TARİHİ ALINACAK"

Bir diğer cihazın ise yeni bir MR cihazı olduğunu belirten Başhekim Kiraz, "Yeni bir MR cihazı alımı gerçekleşmesi neticesinde de randevu sürelerinin çok yakın tarihlere verilmesi mümkün kılınmakla birlikte birçok tümör şüphesi olan kitle görüntüsünde iyi veya kötü huylu mu ayrımı yapılabilecek ve bölge halkı daha erken tetkik tarihi alarak, daha kısa sürede sonuçlarını öğrenebilecek. 565 yatak kapasitesiyle neredeyse son 1 yıldır bizlere olan güveninizi gösteren yüzde 65 doluluk oranının altına hiç düşmeyen yatan hasta sayımız ile alanlarında uzman ve her biri birbirinden yetenekli ve aynı zamanda tecrübeli sağlık ordumuzla Çanakkale halkımızın hizmetindeyiz. Çok kıymetli yardımlarınızla daha güçlü bir hastane neden olmasın diyerek kampanyamıza katkılarınızı bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomüsağlıkuygulamavearaştırmahastanesi #başhaekimhasanalikiraz #kampanya #destek #cihaz #yardım #sağlık #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor