Advert
Advert
Advert

Şehitlerimiz, Hastane Bayırı Şehitliğinde Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıldı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı kapsamında Hastane Bayırı Şehitliğinde düzenlenen anma programında Şehitlerimiz, rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

Şehitlerimiz, Hastane Bayırı Şehitliğinde Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıldı
Şehitlerimiz, Hastane Bayırı Şehitliğinde Rahmet, Minnet ve Şükranla Anıldı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 230 kez okundu.

 

 

 

Hastane Bayırı Şehitliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Şehitlerimizi anma programına; Vali İlhami AKTAŞ, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa BİÇEN, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt ERENOĞLU, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem ŞAHİN, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Erol GÜNAYDIN, AK PARTİ İl Başkanı Naim MAKAS, İYİ Parti İl Başkanı Selahaddin YILDIZLAR, kurum müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve askeri erkan katıldı.

 

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve şehitlerimiz için dualar okunmasının ardından Vali İlhami AKTAŞ ve katılımcılar tarafından şehitlerimizin kabirlerine karanfil bırakıldı.

 

Bugünümüzü borçlu olduğumuz ve vatan için canlarını hiçe sayan şehitlerimizin kabirleri başında dua okuyan Vali İlhami AKTAŞ, şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #onbeştemmuz #şehit #hastanebayırışehitliği #ziyaret #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor