Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş Gökçeada’da İncelemelerde Bulundu

Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada İlçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali Aktaş Gökçeada’da İncelemelerde Bulundu
Vali Aktaş Gökçeada’da İncelemelerde Bulundu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 294 kez okundu.

 

 

 

İlk olarak Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Sahil Güvenlik-903 Komutanı SG Gv. Asb. Üçvş. Resul ALTUNTAŞ ile bir süre görüşerek Sahil Güvenlik Komutanlığının çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Sahil Güvenlik Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

Ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada ilçesinde bulunan 5. Komando Alay Komutanlığını ziyaret etti.

 

5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan BALKAN tarafından karşılanan Vali İlhami AKTAŞ, 5.Komando Alay Komutanlığı’nın ziyaretçi şeref defterini imzaladı.

 

5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan BALKAN’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Vali İlhami AKTAŞ, 5. Komando Alay Komutanı Piyade Albay Serkan BALKAN’a ve personeline görevlerinde başarılar diledi.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, yapımı devam eden Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığı İnşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’ a İnşaat çalışmaları hakkında yetkililer tarafından bilgi verildi.

Ardından Gökçeada Kaymakamlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN ile bir süre görüşerek sohbet etti.

 

Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN, ilçenin genel durumu, yapılan çalışmalar, ilçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında Vali İlhami AKTAŞ’ a bilgi verdi.

 

Kaymakam Nurbaki YALÇIN’ a görevinde başarılar dileyen Vali İlhami AKTAŞ, daha sonra kaymakamlık hizmet birimlerini inceleyerek kaymakamlık personeline çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ardından Gökçeada İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı V.  J. Asb. Bçvş. Ebubekir AKINLAR tarafından karşılandı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı V. J. Asb. Bçvş. Ebubekir AKINLAR’dan İlçe Jandarma Komutanlığının mevcut durumu, asayişin ve huzurun temini noktasında yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgi aldı.

 

Yapılan bilgilendirmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, J. Asb. Bçvş. Ebubekir AKINLAR ve İlçe Jandarma Komutanlığı personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Fatih Camii Yaz Kur'an kursunu ziyaret etti.

Ziyarette, Fatih Camii İmam Hatibi Asaf ÇAKMAK’ dan verilen eğitim hakkında bilgiler alan Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerle sohbet ederek, okudukları duaları dinledi.

 

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, derslerinde başarılar diledi.

 

Fatih Camii Yaz Kur'an kursu ziyaretinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Adliyesini ziyaret etti.

 

Gökçeada Cumhuriyet Başsavcısı Beyza TUNCA, Cumhuriyet Savcısı Samet Batuhan AYDINLI ve Hakim Fatma YALÇIN ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Hakim ve Savcılara çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Ardından İlçe Emniyet Amirliğine geçen Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Cumali AKBAY ile bir süre görüşerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Cumali AKBAY ve İlçe Emniyet Amirliği personeline görevlerinde kolaylıklar diledi.

 

İlçe Emniyet Amirliğini ziyaretinin ardından Gökçeada Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediye Başkan Bülent Ecevit ATALAY ve belediye personeli tarafından karşılandı.

Gökçeada Belediye Başkan Bülent Ecevit ATALAY ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediyesi’nin yürüttüğü projeler ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Yapılan görüşmenin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Gökçeada Belediye Başkanı Bülent Ecevit ATALAY’a hayırlı olsun temennisinde bulundu ve çalışmalarında başarılar diledi.

 

Gökçeada ziyaretleri kapsamında Vali İlhami AKTAŞ, yapımı devam eden Gökçeada Tarım ve Orman Müdürlüğü inşaat alanında incelemelerde bulundu.

 

Gökçeada Tarım ve Orman Müdürlüğü İnşaat alanında incelemelerde bulunan Vali İlhami AKTAŞ’ a İnşaat çalışmaları hakkında  Gökçeada Tarım ve Orman Müdürü Hacı Ömer ŞAHİN ve yetkililer tarafından bilgi verildi.

 

Vali İlhami AKTAŞ, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü inşaatı yapım çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür ederek, Gökçeada İlçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali İlhami AKTAŞ’ın Gökçeada ilçe ziyaretlerine Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat ŞAHİN, Gökçeada Kaymakamı Nurbaki YALÇIN, İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN eşlik etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevallisi #ilhamiaktaş #gökçeada #ziyaret #inceleme #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Ata'm Kreş Öğretmenleri Yeni Döneme Hazırlanıyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor
Hal Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerin Denetimleri Sürüyor