Advert
Advert
Advert

CHP’li Gündüz adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kongre öncesinde İl Kadın Politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Seçil Gündüz, CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.

CHP’li Gündüz adaylığını açıkladı
CHP’li Gündüz adaylığını açıkladı Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 170 kez okundu.

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Politikalarından sorumlu Başkan Yardımcısı Seçil Gündüz, 30 Haziran Pazar günü yapılacak kongrede CHP İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu, “Bana gösterilen tevazu ile bu birikim ve tecrübelerimi Kadın Kolları Başkanlığı çatısı altında, siz değerli yol arkadaşlarım ile birlikte, daha ileriye taşımak istiyorum” sözleri ile açıkladı.   

30 Haziran Pazar günü Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale İl Kadın Kolları’nın kongresi Belediye Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Gündüz adaylığını, “Bana gösterilen tevazu ile bu birikim ve tecrübelerimi Kadın Kolları Başkanlığı çatısı altında, siz değerli yol arkadaşlarım ile birlikte, daha ileriye taşımak istiyorum” sözleriyle duyurdu.

CHP’li Gündüz neden aday olduğunu şu sözlerle açıkladı; “Kadınların toplumsal, ekonomik ve siyasi alanda daha güçlü bir konuma gelmesi için projeler geliştirmek ve hayata geçirmek istiyorum. Kadın emeğinin değerini artırmak, kadın girişimciliğini desteklemek ve her kadının kendi ayakları üzerinde durabileceği bir sistem oluşturmak öncelikli hedefimdir.

Kadınlarımızın hakları konusunda daha bilinçli olmalarını sağlamak amacıyla eğitim ve farkındalık çalışmaları düzenlemek istiyorum. Bu doğrultuda seminerler, atölye çalışmaları ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek, kadının toplum içindeki yerinin güçlenmesine katkıda bulunmak istiyorum.

Kadınların siyasette daha fazla temsil edilmesi için çaba göstermek, genç kadınların siyasete katılımını teşvik etmek ve onları bu alanda desteklemek en önemli görevlerimden biri olacaktır.

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanması, kadına yönelik şiddetin son bulması ve kadınların her alanda eşit haklara sahip olması için mücadele edeceğim.

Bu konuda gerekli yasal düzenlemelerin yapılması için partimiz bünyesinde çalışmalar yürüteceğim. Değerli arkadaşlar, bugün burada sadece bir adaylık açıklaması yapmıyorum; aynı zamanda sizlerle birlikte yürüteceğimiz bir yolculuğun da başlangıcını yapıyorum. Birlikte başaracağız, birlikte güçleneceğiz ve birlikte daha güzel yarınlara yelken açacağız.

 Sizlerin desteğiyle, Çanakkale’de kadınlarımızın sesi, soluğu ve umudu olmak için buradayım.

Gelin, el ele verelim ve Çanakkale’yi kadınların öncülüğünde daha aydınlık yarınlara taşıyalım. Hep birlikte, daha güzel günlere ulaşmak dileğiyle.

 Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #chp #ilkadınpolitiklardansorumlubaşkanyardımcısı #seçilgündüz #chpilkadınkollarıbaşkanlığı #aday #basın #chpçanakkaleilbaşkanı #haber #leventgürbüz
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor