Advert
Advert
Advert

ÇOMÜ'de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kurum içi bayramlaşma merasimi, Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

ÇOMÜ'de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti
ÇOMÜ'de Kurum İçi Bayramlaşma Gerçekleşti Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 152 kez okundu.

 

 

ÇOMÜ’lü idareciler, akademisyenler ve idari personelin katıldığı bayramlaşma merasiminde Rektör Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu personel ile tek tek bayramlaştı ve bir konuşma gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇOMÜ Ailesinin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi olarak kurum kültüründen ve son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalardan büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Bu tür etkinlikler gerçekten kurum kültürü, kurum aidiyeti ve bir arada olmanın önemli birer örneğini oluşturmaktadır. Üniversitemizde son dönemde eğitim, öğretim, araştırma, geliştirme ve toplumsal katkı alanlarında gerçekleştirilen çalışmalarımızdan gurur duyuyorum. Bizler üniversite olarak ulusal, uluslararası ve kalite odaklı çalışmaları yoğun ve önemli bir şekilde faaliyete geçiriyoruz. Bunun sonucunda da meyvelerini hep birlikte topluyoruz. Bu konu bağlamında önemli bir örnek ise hepinizin de bildiği gibi Tazelenme Üniversitesi’ni kurduk bu sayede 65 yaş üstü bireylerimizi ikinci hatta üçüncü kez üniversite ile buluşturuyoruz. Hep birlikte daha ileri diyerek, daha çok çalışmalara, projelere ve etkinliklere imza atacağız. Son olarak bugün burada yoğun bir bütünleme haftası olmasına rağmen katılım gösteren akademik personel ve idari personelimize teşekkür ederim” dedi.

Rektör Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, huzur ve refah getirmesini dileyerek konuşmasını tamamladı.

Bayramlaşma toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkale #çomürektörü #cüneyterenoğlu #kurbanbayramı #kurumiçi #bayramlaşma #etkinlik #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Evde Hizmet ve Bakım Projesi Devam Ediyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor
Öğrenciler için Trafik Kuralları Eğlenceli Hale Getiriliyor