Advert
Advert
Advert

Vali Aktaş, Arıburun İlkokulunda Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu

​2023-2024 yılı eğitim ve öğretim döneminin sona ermesi ile birlikte Çanakkale'de 8.727 okul öncesi, 25.097 ilkokul, 24.088 ortaokul, 23.107 ortaöğretim öğrencisi olmak üzere toplam 81.019 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Vali Aktaş, Arıburun İlkokulunda Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
Vali Aktaş, Arıburun İlkokulunda Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 575 kez okundu.

 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Arıburnu İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Vali İlhami AKTAŞ, öğrencilerin karne sevinci ve heyecanlarına ortak oldu.

 

Karne dağıtım programına, Vali İlhami AKTAŞ, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat YILMAZ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan ERGÜVEN, Arıburun İlkokulu Müdürü Mehmet ÇETİN, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek, karne heyecanlarına ortak olan Vali İlhami AKTAŞ, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek, karnelerini verdi.

 

Öğrencilere yaz tatillerini verimli geçirmeleri tavsiyelerinde bulunan Vali İlhami AKTAŞ, “yaz tatili sürecinizde bol bol dinlenin, tatilinizi verimli geçirin. Sizleri tebrik ediyorum, ailelerinizle birlikte güzel bir tatil geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

 

Çalışmalarından dolayı Öğretmenlere teşekkür eden Vali İlhami AKTAŞ, yaz tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olması temennisinde bulunarak, Kurban Bayramı’nı kutladı.

 

Öğrencilerle yakından ilgilenen Vali İlhami AKTAŞ, onlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 

#çanakkale #çanakkalevalisi #ilhamiaktaş #öğrenciler #karne #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
İSKİ Heyeti ile İş Birlikleri Üzerine Görüşüldü
İSKİ Heyeti ile İş Birlikleri Üzerine Görüşüldü