Advert
Advert
Advert

Zafer Partisi olarak Türk Milleti’nin her türlü menfaatini savunmaya devam edeceğiz

Zafer Partisi olarak Türk Milleti’nin her türlü menfaatini savunmaya devam edeceğiz
Zafer Partisi olarak Türk Milleti’nin her türlü menfaatini savunmaya devam edeceğiz Çanakkale İnternet Medya
Bu içerik 339 kez okundu.

 

 

 

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için basın açıklaması düzenledi.

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı’nın yaptığı açıklama,

“Değerli basın mensupları;

Zafer Partisi Çanakkale İl Başkanlığı olarak dünyada ülkemiz de ve şehrimiz de son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendirmek için bu basın açıklamasını yapma gereksinimi duyduk.

 

Geçtiğimiz hafta Avrupa Birliği ülkelerinde, Avrupa parlamentosu seçimleri yapıldı. Seçim sonuçlarını değerlendirmek gerekirse; İtalya’da “Ben bir anneyim, bir kadınım aynı zamanda bir İtalyanım ve İtalya kaynakları İtalyan gençleri için kullanılmalıdır” ifadesini kullanan Başbakan Meloni’nin partisi seçim açık ara farkla kazandı. Milliyetçi düşüncedeki partilerin oy oranlarının artışı nedeniyle, Fransa’da Macron, hükümeti feshetmek, Belçika’da başbakan istifa etmek zorunda kaldı. Bu sonuçlar bize göstermektedir ki; emperyalist güçlerin küreselleşme zihniyeti ile Avrupa’ya göçü teşvik etmesi ve sonucunda Arap ve Afrika coğrafyasından Avrupa ülkelerine yaşanan kontrolsüz ve aşırı göç dalgası sözde demokrasinin beşiği olarak adlandırılan Avrupa ülkelerinin halklarında dahi göçmen politikaları, kültürel endişeler ve toplumsal değişim gibi faktörler rahatsızlığa yol açmış ve halk tepkisini göstermiştir.

 

Atatürk’ün dilde birlik, kültürde birlik, idealde birlik söyleminden yola çıkarak belirlediği millet tanımı tam olarak bizlerin koruması gerektiği tanımdır. Türk Milleti olarak dilde, kültürde ve ideal de birleşmeyeceğimiz toplumların aşırı göç dalgasına maruz bırakılmaya devam ediyoruz. Zafer Partisi olarak Türk Milleti’nin her türlü menfaatini savunmaya devam edeceğiz.

 

Bir diğer konumuz; İktidar partisinin ortağı konumundaki MHP liderinin ‘‘Suriyeli sığınmacıların ülkesine dönüşleri sağlanmalı, düzensiz göçün beli kırılmalı, geri kabul anlaşması sonlandırılmalıdır.’’ açıklaması basına yansıdı. Şimdi buradan soruyoruz; Türk vatanının toprakları yaklaşık 10 yıldır işgale uğrarken bunları hiç mi görmediniz, hiç mi düşünmediniz. Geç olmadı mı Sayın Bahçeli? Elbette geç ama çözülemez değil.

Zafer Partisi iktidarında düzensiz göç ile ülkemize giren tüm kaçak ve sığınmacılar gönüllü, onurlu gibi söylemlerle değil gerekirse zorla gönderilecektir.

 

Ülkemizin genel siyasetinde bu tutarsız ve kaygan zemin hakkında söylenecek çok şey var. Ancak biz çizgimizden sapmadan ilerlemeye ve gözlemlemeye devam edeceğiz.

 

Gelelim yerel gündeme;

geçen hafta Lapseki ilçemizde Belediye Meclis toplantısı devam ederken müteahhit olduğunu bildiğimiz bir şahıs, toplantı salonuna izinsiz girmiştir. Kısaca toplantıyı basmıştır! Rant beklentisi ve maddi kaygı ile demokratik seçimler sonucu ilçeyi yöneten siyasilere yapılan bu ve benzeri saygısızlıkların karşısında olduğumuzu da açıkça belirtmek isterim.

 

Değerli basın mensupları; 180 yıldır kanun ve nizamı sağlamak için gerek merkezlerde gerekse kırsalda asayiş ve terörle mücadele harekatların da canları pahasına mücadele etmiş emniyet teşkilatımızın, başta 15 Temmuz Hain darbe girişimi dönemi olmak üzere birçok kez ayarlarıyla oynamak ve itibarsızlaştırmak istenilmiştir. Bu tarz itibar suikastlerinin hep karşısında olan Türk Milliyetçileri olarak Çan ilçemizde vuku bulan olayda polislerimizin yanında olduğumuzu, görevlerinden uzaklaştırılan ve tutuklanan polis memurumuzun derhal görevlerine iade edilmesi gerektiğini vurguluyoruz.”

 

İl Başkanı: Sedat DURMAZ

Gençlik Kolları İl Başkanı M. Sergen Okçular

Merkez İlçe Başkanı: H. Alpcan Dikili

 

 

 

 

 

 

 

 

#çanakkalezaferpartisiilbaşkanlığı #türkmilleti #basınaçıklaması #sedatdurmaz #sergenokçular #alpcandikili #gündem #haber
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
Avrupa Hareketlilik Haftası Etkinlikleri Devam Ediyor
İSKİ Heyeti ile İş Birlikleri Üzerine Görüşüldü
İSKİ Heyeti ile İş Birlikleri Üzerine Görüşüldü